Opis forum
Dziewuchy niedobre !! xD
Macie tutaj dużo pisać !!
a nie wchodze, niby zalogowane a ttaj cisza
Przypominam,że nie podajemy nikomu namiarów na to forum i staramy się tutaj regularnie wbijać i pisać
W programie przewidywane są konkursy z nagrodami xD ejj mówie poważnie
Piszcie szybko
Tak więc odpowiadam na Twój apel Koko żeby nie było i uroczyście oświadczam że nie powiem nikomu z grupy nie uprzywilejowanej (w części naszej pierwszej i drugiej rzecz jasna) a jeżeli złamię obietnicę niech będę potępiona na wieki przez krąg Bolcaszy Uważam również że każdy powinien taką przysięgę złożyć
na wszelki wypadek
Dobra dobra to ja tez sie podpisuje pod tym co zapoczatkowala sw.Klarysa z zakonu Franciszkanow (sorry ale z tym sie nazwa skojarzyla:D).Takze rowniez Top secret yeah man.AA tak w ogole to ciekawa jestem jak ma wygladac ta nagoroda? nie wiem jakas wycieczka na majorke albo obnizajac troche loty wycieczka po tajnych komnatach i lochach zakladu + autograf i zdjecie z Harrym Potterem albo jakas darmowa flaszka??
hahahahaha xD nie no wycieczka po tajemnych komnatach autograf xD hahahahaha rozwaliłaś mnie
rozglądać się po forum bo może nieoczekiwanie się coś pojawić xD acha i powiem Wam,że Olka ma pewne problemy z zrejestrowaniem się ;P czyżby to jakiś znak ?;> hahaha
nie no jakoś mnie to nie dziwi ah...ten nasz Bolcuś ;p trzeba jej będzie pomóc
wycieczka to by było coś
ale wycieczka po lochach naszego zakładu to również coś;p może odkryjemy jakieś tajemnice mroczne sekrety ukryte gdzieś w głębi szkoły <skojarzenie z Harrym Potterem część druga>